2012. december 9., vasárnap

Nail Club XXV Fables

Mesék, mesék, mesék...gyerekkorunk szép emlékei. Ez lenne az eheti Nail Club témája. A választásom Alice Csodaországban című mesére esett. Szépen kitaláltam mit hogyan, aztán letört a körmöm és itt minden amit kitaláltam fátyolként oszlott el. No de nem keseredtem el. Milyen jó ha van egy húgod, szép hosszú körmökkel (ezúton is köszi Virág). Szóval ő lett a körömmodellem, remélem így is tetszik nektek. (A témakép után nagyon sok új ötletem támadt még, annyira gyönyörű, de már késő volt hogy variáljak).
Fables...the best memories from our childhood. This is the Nail Club's theme for this weekend. I chose Alice in Wonderland. I decided almost everything, what and how to pain my nails. And then something happened, the nail on my ring finger just broke so everything I decided just came to an end. But I have a great sister (thank you again) who has pretty, long nails, she became my nail art model (?). Hope you still like it. (The theme picture is beautiful, but it was too late to change my first idea).




Ez nem olyan amit hétköznap is viselhetne az ember, persze ki lehetett volna olyat is hozni belőle, de most nem ez volt a célom. Az első három minta a kedvencem, azok el lettek találva.

This is not that kind of nail art which you would wear everyday, I wasn't intend to do that. The first three patterns are my favourite ones.


Többiek munkája/ The other nail arts:

Zsófi




2 megjegyzés: